Termeni si conditii

Nu ne asumăm nici o responsabilitate daca ati completat incorect contractul de vanzare-cumparare auto.

Nu folositi caractere și litere invalide la completarea contractului: à, è, ì, ò, ù, À, È, Ì, Ò, Ù, á, é, í, ó, ú, ý, Á, É, Í, Ó etc.

Daca ati gresit in contract si acesta a fost emis, va rugam sa ne contactati pe  email: seoagency.ro@gmail.com sau pe whatsapp 0785 369 369 pentru rezolvarea erorilor. 

1. DEFINITII SI TERMENI

Contract-auto.ro si contract-vanzare-cumparare-auto.ro – este denumirea comerciala a S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in com. Iedera, Dambovita, nr. 345,  avand numar de ordine in Registrul Comertului J15/1263/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41380160.

Vanzator – S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L prin site-ul contract-auto.ro sau site-urile partenere: contract-vanzare-cumparare-auto.ro

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care genereaza un contract pe site-ul contract-auto.ro sau contract-vanzare-cumparare-auto.ro

Comanda – cerere adresata catre contract-auto.ro sau contract-vanzare-cumparare-auto.ro de către o persoană fizică sau juridică prin care se solicită servicii .

Factura – document contabil emis de vanzator catre cumparator.

Contract – document emis de website-ul nostru

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea generarii unei contract auto ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator care completeaza corect datele de facturare. 

Pentru motive justificate (date false, concurenta neloiala) S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L isi rezerva dreptul de a solicita informatii si date clare privind comanda.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin mesaje (WhatsApp)  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SEO MARKETING AGENCY S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SEO MARKETING AGENCY S.R.L. are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON), SEO MARKETING AGENCY S.R.L. NU ESTE PLATITOARE DE TVA, astfel nu se aplica TVA. Preturile afisate pe site sunt finale.

3.7. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

4. DREPTURILE PRIVIND CONTINUTUL SITE-ULUI

4.1. Continutul site-ului apartine in totalitate S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. si este protejat de lege pentru protectia drepturilor de autor. In caz contrar S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L poate cere despagubiri conform legii nr. 8/1996.

4.2. Este interzis in totalitate copierea oricarui text sau imagine de pe contract-auto.ro. 

4.3. Este interzis in totalitate copierea formularului de pe site. Acesta este creat de la 0 de catre SEO MARKETING AGENCY SRL.

5. INFORMATIILE SI TEXTELE DE PE CONTRACT-AUTO.RO SI contract-vanzare-cumparare-auto.ro

5.1. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. face eforturi uriase pentru a oferi informatii clare privind produsele si serviciile disponibile pe contract-auto.ro si contract-vanzare-cumparare-auto.ro, insa, pot exista cazuri izolate de greseli neintentionate privind produsele si serviciile pe care le oferim. In cazul in care gasiti o greseala pe site-ul contract-auto.ro sau pe contractvanzarecumparareauto.ro, anuntati-ne prin email la adresa office@contract-auto.ro

6. COMANDA, PLATA SI FACTURAREA

6.1. Dupa ce comanda a fost efectuata pe site si plata a fost confirmata de catre procesatorul de plati, veti primi pe email contractul de vanzare-cumparare in maxim 2 ore de la initierea comenzii. De obicei acest proces este instant, insa pot exista intarzierie ale serverului. 

6.2. Comenzile care nu se finalizeaza cu plata prin card nu vor fi livrate la adresa de email mentionata in comanda.

6.3.  Clientul se obliga in mod clar sa introduca in formular si pe pagina de facturare, date reale, complete si corecte. 

6.4. Factura si documentul se vor emite in mod automat si trimise pe adresa de email specificata in comanda.

6.6. Clientul poate descarca documentul imediat dupa confirmarea platii. In cazul in care nu poate descarca documentul, verificati adresa de email (inclusiv folderul SPAM) si descarcati documentul de acolo.

6.7. In cazul in care ati platit si nu ati primit contractul de vanzare-cumparare, a fost o eroare de emitere sau pur si simplu nu puteti descarca documentul, contactati-ne la numarul de telefon 0785 369 369 sau pe adresa de email office@contract-auto.ro pentru rezolvarea aceste situatii. Va vom emite un document manual cat se poate de repede. Poate dura pana la maxim 5 zile lucratoare.

7. GARANTIE & RETUR

7.1 contract-auto.ro si contractvanzarecumparareauto.ro nu ofera garantia returnarii banilor. 

7.2. Rambursarea banilor nu este posibila pentru nici un fel de comanda de pe site-ul contract-auto.ro sau contract-vanzare-cumparare-auto.ro.

8. GRESELI IN FORMULAR, CITIREA DOCUMENTULUI

8.1. Daca ati completat gresit formularul de pe site, solicitati la adresa de email office@contract-auto.ro sa modifice documentul primit. Rezolvarea acestei situatii poate dura pana la 10 zile lucratoare. Avem nevoie de toate informatiile clare trimise pe email + dovezi (poza talon, carte de identitate etc.). Fara dovada nu va putem ajuta.

8.2. Documentul se va emite in format PDF. Acesta trebuie poate fi citit cu o aplicatie pentru citirea si vizualizarea oricarui fisier PDF (Adobe Acrobat Reader, PDF Reader etc.)

9. DESCHIDEREA DOCUMENTULUI DE CATRE CONTRACT-AUTO.RO si contract-vanzare-cumparare-auto.ro

9.1 Contract-Auto.ro si contract-vanzare-cumparare-auto.ro are dreptul de a deschide orice contract emis prin intermediul site-urilor noastre. Datele din contract vor ramane confidentiale si nu le vom folosi in nici un scop. Singurul scop este de a verifica daca, contractele se emit corect si daca au fost completate corect datele. De exemplu sunt situatii cand oamenii isi trec in loc de seria de sasiu, numarul de inmatriculare, astfel noi suntem nevoiti sa anuntam utilizatorul și sa-i modificam contractul pentru a fi valabil. 

Pentru orice nelamuriri ne puteti contacta telefonic sau prin email: 0785 369 369 sau office@contract-auto.ro

Ultima actualizare 17.11.2021.

SEO MARKETING AGENCY S.R.L.

CUI: 41380160

Iedera de Jos, nr 345, Dambovita.

office@contract-auto.ro

Tel: 0785369369

cLIENȚI MULTUMIȚI

RECENZII CLIENȚI

Parvulescu Dan

Client

Am primit Contractul de vânzare cumpărare instant pe email. Mulțumesc pentru ajutor Contract Auto

Ionuț S.

Client

Dupa ce m-am chinuit o ora sa redactez prostia aia de word de pe site-ul DRPCIV, i-am gasit pe oamenii astia si in mai putin de doua minute aveam contractul in mana. Bravo

Valentin M.

Client

Un site util , iti poti face contractul auto de vanzare/cumparare online cu doar 28 lei

Încă mai ai întrebări ?

Suntem disponibili pentru apel L-V 09:00 - 18:00 sau NON STOP pe WhatsApp la acelasi număr de telefon.