Despre noi

online pentru dumneavoastrĂ

AVANTAJELE NOASTRE

Suntem din 2020 alături de dumneavoastră cu scopul de a vă face viața mai ușoară completând contractul de vânzare cumpărare auto în mai puțin de 5 minute, totul online.

100% sIGUR

Contractul este DRPCIV, ultimul formular 2022.

sUPORT NON-STOP

Vă răspundem la orice ora pe WhatsApp

aVEM EXPERIENȚĂ

Ai nelămuriri ? Sună-ne și ai suport gratuit pentru înmatriculare

oNLINE #NONSTOP

Poți completa contractul online la orice ora din zi și din noapte. Primești instant pe emial.

DRUMUL CATRE ONLINE

De la 30 min în trafic la cateva minute online

Povestea noastră începe în trafic, acolo am decis să facem aceasta platformă automată pentru generarea contractului de vânzare cumpărare auto.

„București, Vineri…era perioada sărbătorilor de iarna si atunci am decis sa achiziționez o mașină second hand, cred ca era undeva orele 16:00 când am ajuns. Destul de târziu, însă mai era lumina afară și am reușit să verific mașina temeinic. Cred ca ceasul se făcuse 17:30 cand am bătut palma cu vânzătorul, iar atunci a aparut problema contractului de vânzare cumparare auto. Era aproape imposibil să te miști în București la acea ora, însă am avut ideea de a descarca formularul de pe DRCIV, insa problemele de aici incep. În primă fază fișierul nu este editabil, așa că trebuie să cauți un soft care poate edita fisierele PDF. Cred că am descărcat 10 aplicații până am dat de una buna, bineînteles și la aplicația respectivă am cumpărat licență…cred ca undeva la 30 EURO/luna ca să pot edita. Cu tot cu program, este imposibil să completezi un contract auto pdf de pe telefon, cred ca mi-a luat undeva la 2 ore să finalizez un contract auto.”

Așa am ajuns la ideea de a crea o platforma care să genereze contractul de vânzare cumpărare auto online. Practic îl poți genera la orice ora, însă și aici ai nevoie de o imprimantă. Imprimantă mai găsești, însă un birou de acte auto mai greu. Astfel, economisești bani, timp și nu mai stai prin trafic sau la coadă pentru a putea genera un contract auto.

cLIENȚI MULTUMIȚI

RECENZII CLIENȚI

Parvulescu Dan

Client

Am primit Contractul de vânzare cumpărare instant pe email. Mulțumesc pentru ajutor Contract Auto

Ionuț S.

Client

Dupa ce m-am chinuit o ora sa redactez prostia aia de word de pe site-ul DRPCIV, i-am gasit pe oamenii astia si in mai putin de doua minute aveam contractul in mana. Bravo

Valentin M.

Client

Un site util , iti poti face contractul auto de vanzare/cumparare online cu doar 28 lei

Încă mai ai întrebări ?

Suntem disponibili pentru apel L-V 09:00 - 18:00 sau NON STOP pe WhatsApp la acelasi număr de telefon.